Lån För Alla – hjälper dig med betalningsanmärkning

Lånebelopp5 000 – 500 000 kr
Effektiv ränta:2,99% – 34,36 %
Återbetalningstid:1 – 20 år
Antal långivare:30 st+
Inkomstkrav:9 6000 kr/mån
Ålderskrav:20 år eller äldre
Ansök med BankID:✅ Ja
Betalnings­anmärkningar:✅ Inga problem
Utbetalning av lån:⚡ 3 – 5 dagar
Du får lånerbjudande:⚡ Inom 24 timmar
Lån till pensionär:Ja
Lån till student:OK om du kan påvisa inkomst
Kundbetyg:4.7 TrustPilot (2 710 omdömen)
Telefonsupport:Ja, mån-tors 08:30 – 17:30.
Hemsida:Zmarta.se
Lån för alla
Lån för alla har gått ihop med Zmarta (samma tjänst som tidigare)

Varför ska du välja Lån För Alla?

Ränteavdrag privatlån

Hjälper alla typer av kunder, även dig med ekonomiska svårigheter

Zmarta jämför lån

Ägs av Zmarta Group. Vilket möjligör att Lån för Alla får bra samarbeten med långivarna

För att låna pengar genom ”Lån För Alla” krävs följande grundläggande kriterier:

Om du har en eller flera betalningsanmärkningar:

  • Du måste vara mellan 20 år och 73 år.
  • En månadsinkomst på minst 9 600 kr
  • Inge skuldsaldo hos kronofogden
  • Du får inte ha en pågående skuldsanering
  • Du får låna mellan 5 000 kr och 500 000 kr

Om du inte har en betalningsanmärkning gäller följande:

  • Minst 18 år
  • Månadsinkomst på minst 8 400 kr
  • Inge skuldsaldo hos kronofogden
  • Du får inte ha en pågående skuldsanering
  • Du får låna mellan 5 000 kr och 600 000 kr

En låneförmedlare för dig med betalningsanmärkning

Vi har alla någon gång haft det ekonomisk tufft. Kanske har någon oväntad utgift kommit i form av en bil som gått sönder eller en att kylskåpet gått sönder. Eller har du varit borta från jobbet av något skäl och därför fått en lägre eller ingen lön under en period.

I det läget vrider man och vänder på varje sten för att få tag i pengar – vilket är viktigt. Men det går faktiskt att lösa det smidigt genom att ta upp ett privatlån. Av den anledningen skapades Lån För Alla år 2014.

Lån För Alla har riktat in sig på att hjälpa människor som normalt har det svårare att ta upp lån. Kanske har du en låg inkomst, en dålig kredithistoria eller har du en betalningsanmärkning. Det är inget som den här låneförmedlaren ser något problem med. Utan försöker hjälpa kunderna att få de bästa villkoren omständigheterna till trots.

Det är viktigt att man rannsakar sig själv om den ekonomiska situationen är dålig. Framförallt att man tar tag i det innan allt blir värre. Det är viktigt att man använder en rådgivare som är oberoende och som vet vad som behöver göras för att ”städa upp”. Därför har Lån För Alla en i nuläget unik roll på den svenska lånemarknaden.

Lån För Alla är en del av Freedom Finance, som är en etablerad seriös låneförmedlare på den svenska marknaden. Freedom Finance har även samma ägare som Zmarta. Skillnanden mot deras andra bolag är att Lån För Alla, som sagt, riktar in sig till människor som vill låna med betalningsanmärkning.

Bolaget erbjuder privatlån som får användas till vad du än önskar. Om du däremot har angett att du vill lösa befintliga lån, kommer de hjälpa dig att göra detta. Lån För Alla betalar ut lånet till dig inom 3–5 dagar efter att du returnerat låneavtalet.

Lån För Alla erbjuder lån mellan 5 000 kr och 600 000 kr med en återbetalningstid på 1 år till 15 år. Om du har en betalningsanmärkning kan du låna mellan 5 000 kr och 600 000 kr.

Räntan på ditt lån sätts individuellt baserat på just din ekonomiska situation. Bolaget anger dock att den kommer hamna i intervallet 3,29% till 29,17% (nominell ränta). Det kostar inget att använda Lån För Alla, utan de erhåller ersättning från den långivaren du väljer.

Källa: Allabolag

FINANSIELL INFORMATION

Lån För Alla drivs genom det svenska aktiebolaget Lån För Alla Sverige AB med org. nr. 556904-9199. Lån För All Sverige AB ägs i sin tur av Freedom Finance Holdings AB.

Bolaget har ingen registrerad VD utan bolaget drivs genom en styrelse bestående av Per Moberg (ledamot), Björn Lander (ordförande) och Joakim Lundqvist (ledamot). Björn Lander är VD för Zmarta Group och Joakim Lundqvist är CFO.

Bolagets revisor David Olow från KPMG.

Källa: BreakIt

Lämna en kommentar