Lendify – är det VERKLIGEN något för dig?

Vill du låna pengar? Då erbjuder Lendify utbetalning till ditt konto redan samma dag om du har någon av dessa banker: Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank.

Du hanterar hela ansökan samt signering av skuldebrev digitalt med hjälp av BankID. Bankutbetalningen hanteras av Trustly. Du kan när som helst återbetala ditt lån i förtid utan extra kostnad. Det går även att utöka lånet inom 30 dagar utan att Lendify tar en ny UC.

Sammanställning:

Utlåningsbelopp:20 000 kr – 500 000 kr
Lägsta ränta:2,95%
Ränteintervall:2,95% – 17,00%
Ålderskrav:Minst 18 År
Ansök med BankID:✅ Ja
Betalningsanmärkning:⛔ Nej
Inkomstkrav:180 000 kr/år
Utbetalningstid:0 – 2 dagar
Hemsida:https://lendify.se
Lendify

Kortfattat om Lendify

Lendify är en marknadsplats för så kallade peer-to-peer lån. Det är lån mellan två parter – låntagare och investerare – utan att ett kreditinstitut agerar mellanhand.

Skillnaden mot ett klassikst privatlån är att det ställs t.ex. ut av en bank som tar risken i att låntagaren inte kan betala tillbaka sitt lån. Men de tar även avkastning i form av räntan du betalar för ditt lån.

Lendifs förmedlar lån utan säkerhet vilket även privatlån och blancolån är. Lån med säkerhet är t.ex. bolån eller billån.

Räntan du betalar på ditt lån hos Lendify beror på hur din ekonomiska situation ser ut. I korta drag spelar följande huvudsakliga faktorer in:

  • Din inkomst – hög inkomst ger lägre ränta
  • Din skuldsättning – låg skuldsättning ger lägre ränta
  • Kapitaltillgångar – mer tillgångar ger lägre ränta.

Lämna en kommentar