Nyheter

Nyheter

Vilken låneförmedlare erbjuder lägst ränta och flest långivare?

Vi hjälper dig att hitta rätt låneförmedlare

Vi har uppmärksammat att det kommer fler och fler låneförmedlare på den svenska marknaden. Alla med affärsmodellen att hjälpa konsumenter att på ett enkelt och smidigt sätt kunna jämföra: villkor, ränta och avgifter bland olika långivare. Men du landar snabbt i frågan, vilken eller vilka låneförmedlare ska du använda? Det är inte helt självklart. Vi beslutade oss därför för att göra en genomgång över vilka/vilken låneförmedlare som kan erbjuda den lägsta räntan, flest långivare och snabbast utbetalning.

Läs mer

Låna 50 000 kr
Nyheter

Går det att ta ett privatlån på endast 50 000 kr?

Låna 50 000 kr – smidigt och enkelt

Det är idag enklare än någonsin att undersöka dina möjligheter att snabbt ta ett lån på 50 000 kronor eller en annan summa. Genom att använda dig av en jämförelsetjänst för lån kan du jämföra flera banker och kreditbolag och snabbt få pengarna insatta på ditt konto. Det bästa med den här möjligheten är att tjänsterna bara tar en kreditupplysning istället för att varje bank begär en sådan när du ansöker om ett lån. Antalet kreditupplysningar ska du nämligen försöka hålla till ett absolut minimum.

Läs mer

Låna till körkort
Nyheter

Körkortslån – låna pengar av CSN för att lära dig köra bil

Nu är det möjligt att låna pengar till körkort

Att ta körkort kan vara en ganska dyr historia, speciellt om du inte har möjlighet att övningsköra mycket privat. Det finns många fördelar med att ha ett körkort och en viktigt del är att du blir mer attraktiv på arbetsmarknaden. Därför kan du som är arbetslös och är mellan 18 och 47 år ha möjlighet till ett körkortslån från CSN.

Läs mer